Popis: Černý čaj z Cejlonu má sám o sobě skvělou pověst a neochvějné postavení na trhu. Ale když Vám řekneme, že tento konkrétní čaj pochází ze slovutné oblasti Kandy, kde péče o čajovníky a tradiční metody zpracování lístků dosáhly naprostého vrcholu, pak vězte, že zážitek z každého šálku bude nezapomenutelný.
Antioxidant, odvodnění, stimulant
Návod na přípravu:
1. Černý čaj zalijte vodou o teplotě 100 °C v poměru 1 čajovou lžičku na 1,5-2dl. 2. Pro přípravu čaje v konvici přidejte 1 lžičku navíc. 3. Doba vyluhování 3-5 minut (přikrytý šálek), poté přeceďte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.