Tato skleněná konvice na kávu patří mezi nejoceňovanější na světě díky svým vynikajícím a čistým výsledkům extrakce.
Postup přípravy dvou šálků kávy:
- Množství kávy: 25 g
- Množství vody: 400 ml
- Teplota vody: 90-94 °C
- Čas extrakce: 3/4 minuty
Návod:
- Vložte papírový filtr do horní části konvice. Díky jeho kuželovitému tvaru se snadno a bezproblémově zapadne.
- Propláchněte filtr horkou vodou, aby se odstranily nežádoucí pachy a připravil se na lepší extrakci.
- Vložte mletou kávu (např. Pascucci Bio Coffee Filter) do konvice.
- Začněte zalévat kávu pravidelnými intervalech pomocí krouživých pohybů.
Tímto způsobem dosáhnete maximálního potenciálu kávy, přičemž skleněná konvice poskytuje optimální podmínky pro vynikající chuť a aroma. Užijte si každý doušek této skvostné kávy!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář